Algemene informatie kampterrein van Scouting Goedereede

Adres

Delta haven 60a, 3251LC te Stellendam. 

Het terrein

Ons clubhuis staat midden op ons terrein, met rondom gras en verharde toegangspaden. Op het gras is ruimte genoeg om heel veel tenten te plaatsen. In onze kampvuurkuil voorzien van banken, kunt u gezellig zitten bij het kampvuur. Het rondom afgesloten buitenterrein is 1206m2 groot, met aan de voorzijde een ruim toegangshek en aan de achterzijde ons eigen haventje.

Onze steiger ligt in de binnenhaven van Stellendam, van hieruit kan je zo het Haringvliet op varen of de sluis door de Noordzee op. Naast ons terrein is ook nog een jachthaven met ruime faciliteiten (www.marinastellendam.nl). 

Als u de poort uitloopt, bevind u zich in natuurgebied 'De Scheelhoek'.
 

Het clubhuis

Het clubhuis bestaat uit een entree, keuken, leidinglokaaltje, sanitaire ruimte en 2 spellokalen. Zie plattegrond hieronder. In de complete keuken vindt u een koelkast, gaskookplaat, koffiezetapparaat en allerlei kookgerei. De sanitaire ruimte bestaat uit 4 persoons wasbak, een douche en 2 wc's. Het gebouw is goed geisoleerd en voorzien van c.v. dus ook lekker warm in de koude winter. De vloeren zijn voorzien van PVC lamellen en makkelijk te reinigen. Alle ramen zijn voorzien van blinderingen.
 

Verhuur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diana Both, de contactpersoon van Scouting Goedereede. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mochten er onverhoopt problemen opdoen met de reservering dan gelieve telefonisch contact op te nemen op 06-10541033 

Voor beschikbaarheid controleer onze kalender.

Wij verhuren niet aan studentenverenigingen en personen onder de 25 jaar e.d. 

Wat is er in de omgeving te doen?

Op loopafstand van het clubhuis zijn natuurgebieden De Scheelhoek en De Kwadehoek met strand aan de Noordzee. Stellendam heeft een mooi subtropisch zwembad met glijbaan, kikkerbad enz. (www.zuiderdiep.nl) Aan de overzijde van de haven is een zeehonden opvang, die u ook kan bezoeken. (www.aseal.nl)
 
Voor meer info kijk op: 
  

De winkels

Op 2,5 km van het clubhuis bevind zich een dorps winkelcentrum (postcode 3251AZ14) met Supermarkt (Plus, bezorgt ook), Elektronica zaak & PostNL, Kapper, Dierenwinkel en Bloemenwinkel. In het dorp op de Voorstraat (postcode 3251BB9), is ook een goede bakker Bleumink die ook bezorgt en een cafe restaurant het Wapen van Stellendam. Aan de binnenhaven, tegenover onze haven, is er ook een snackbar. Aan de buitenhaven kunt u vis kopen.
 
 
 
                                 
 

 De Steiger

                                                     

Het Voorterrein

 

De Kampvuurkuil

Het Welpenlokaal

Het Zeeverkennerslokaal

De Keuken

Plattegrond