Sponsoring

SPONSORKLIKS of Sponsor worden?

Beste Scouting Goedereede-supporter,

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Scouting Goedereede een warm hart toedraagt mogelijk om Scouting Goedereede GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar http://www.scgoedereede.nl Op de website staat een banner van SponsorKliks.  Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Scouting Goedereede een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.


Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Scouting Goedereede kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Scouting Goedereede.

Sponsor worden?

Sponsoren zijn bedrijven of instellingen die iets voor Scouting Goedereede doen. Organisaties die Scouting Goedereede een warm hart toedragen. Helpen of ondersteunen kan op diversie manieren. Dat kan zijn in de vorm van financiële middelen, het doneren van goederen of het helpen bij klusjes die gedaan moeten worden.De geboden hulp verdient een mooi plekje op onze website. Heel simpel maar wel doeltreffend.

Wilt u ook iets voor ons betekenen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Hier ziet u onze sponsors die Scouting goedereede een warm hart toedragen.